PL | EN
BOOK ONLINE
Sprawdź
HOTELPOKOJE I APARTAMENTYRESTAURACJEKONFERENCJEWELLNESS I SPAVIDEOAPLIKACJA
RESTAURACJA TRZY RYBKI
Mamy przyjemność zaprosić Państwa do restauracji Trzy Rybki, która w 2011 roku po raz kolejny otrzymała rekomendację przewodnika Michelin.

Restauracja znajduje się na parterze budynku i dysponuje 50 miejscami.
Czynna jest od godziny 12 do 23.
tel.  +48 12 384 08 06+48 12 384 08 06 
trzy-rybki@hotel.com.pl
 
Proponujemy Państwu wykwintne dania nowoczesnej kuchni polskiej. Szef kuchni Krzysztof Żurek w nowatorski, wysmakowany sposób aranżuje potrawy, używając regionalnych produktów i twórczo interpretując tradycyjne receptury. Menu zmienia się tu wraz z porami roku. Wiosna to czas świeżych warzyw, lato to szparagi, karczochy i orzeźwiające desery. Jesienią dominują potrawy z cięższymi dodatkami jak dziczyzna, grzyby i owoce leśne.

Specialité de la maison, aktualnie polecane przez szefa kuchni, to foie gras z kandyzowaną gruszką oraz wyśmienity makaron linguine z homarem.

Przy ulicy Szczepańskiej krakowianie jadają od blisko stu lat. Po I wojnie światowej mieściła się tu znana restauracja Feilguta, a od 1945 roku - lokal Pod Trzema Rybkami. Po dwudziestoletniej przerwie, w 2006 roku wraz z HOTELEM STARY otwarta została restauracja Trzy Rybki - uznawana za jedną z najlepszych w Krakowie.

Trzy Rybki to miejsce z historią. Warto je poznać już teraz.

MENU RESTAURACJI TRZY RYBKI

BAR MENU

Miło nam poinformować, iż nasz karta win po raz kolejny została doceniona przez renomowany magazyn Wine Spectator, który nagrodził restaurację Trzy Rybki nagrodą - Award of Excellence 2015.

Jeśli smak degustowanego u nas wina szczególnie przypadł Państwu do gustu zapraszamy do naszej Vinoteki 13. Więcej szczegółów na stronie www.vinoteka13.pl